Skicka hem mig till Bollnäs

Kolla


http://www.youtube.com/watch?v=jO7BHI_4ano



Bortse från bilderna, men låten...den e väll för skönt hehe

Lyssna till sitt hjärta

Eller är det kanske bättre att lyssna till hjärnan? Båda två vore ju bäst såklart, men anser tyvärr att, oftast detta inte är möjligt. Kuratorn triggade igång massa tankar idag igen. Och det är ju bra. Förstår inte varför jag altid ska ta längtan före förnuft?. Varför jag ibland är så desperat utan igentligen direkt anledning. Känns ibland liksom att man måste passa på med vissa saker medans man får eller kan. Hade man inte två "filurer" på vardera axel vore det ju lättare. Man har ju liksom en logisk/realistisk/positiv och en ologisk/orealistisk/negativ och dessa har man ju intressanta "diskutioner" med.
F_n jag har så många svar och vet vad jag borde med många/vissa saker i mitt liv men jag får det inte att gå ihop med i varken skallen eller hjärnan. Jaja den som lever han lär. hmmm.

Ni får en skiiit bra låt att DIGGA idag också :)

http://www.youtube.com/watch?v=vG2ue5QZbjg&feature=related




*If you have to lie a little i let it be true*

hemligheter är till för att avslöjas ;)

Och jag har en ni ska få veta snart :) ......kanske ;)

Leksaks reflektioner och insnöat liv

Jao vad händer i mott liv då!?!..nja inte så mycket att förtälja faktiskt och tyvärr. Har ang det jag mest skrivit om i denna blogg (mitt ma) tack o o lov börjat få ljusare tankar.Kan faktiskt känna ibland att det är ganska bra som det är, och tänka att det nog skulle vart lite jobbigt att vara höggravid nu i mina svaga trötta stunder. Men tänker inte så att jag skulle valt bort det självmant om jag hade haft chansen, absolut inte. Syskon vill vi ha.

Annars så har det snöat som in i hellskotta. Lite komiskt när dom visar inslag på nyheterna från England att det är snö kaos där typ, och så har det kommit max 1 dec snö och bilar o bussar inte kan köra. Hmm.
Längtar verkligen tills den dag jag går i pension(inte efter själva pensionen men) och får emigrera till Italien eller Grekland vinterhalvåret. Tänk så perfekt att åka iväg i Okt/nov och komma hem i April/maj. mmmm. Sitta där borta och dricka vin o äta feta ostar och mysa med snygga Itaienare eller om vi nu ska ta greker hahahah. Nåja långt dit. men drömma kan man och får man ;)

Ang leksaksreflektionerna. Dottern fick en till tellitubbie av sin pappa häromdagen. Fast den såg inte ut som den andra. Denna var neger *s* men de e ju jätte bra att de gör dockor med olika hudfärg, så inget illa ment med det, blev bara lite förvånad *s*. Sen så pratar visst hennes nalle phu aktivitets center stockholmska. Har bara för det tappat ordet som fick mig att reagera o få mig ett skratt *totalt onödigt vetande*

Sökte faktiskt ett jobb häromdagen.!! Läskigt. Är på ett bostadsbolag i stan. Utnyttjade mina kontakter för engångs skull. Svärfar var kompis med en av kontaktpersonerna. Men jag är ju fortfarande den jag är även fast de är kompisar, så passar jag så passar jag, annars inte oavsett. Men fick iaf som sagt för engågns skull chans att utmärka mig en aningens mer o lämna ansökan privat. Fick dock veta att över 400 personer sökt tjänsten och då var det fortfarande 5 ansökningsdagar kvar *chockad* Så det jobbet kan man nog se sig i stjärnorna efter men försöka kan man ju.
Läskigt var det för jag har så svårt o se mig vara utan I i 8 tim om dagen. Så hemskt. Men å andra sidan skulle det vara fantastiskt skönt att få ett jobb på många olika sätt också. Nåja.Vi får se vad som händer.

Nu ska jag passa på o vila lite också då I gör det. Stackarn är så dålig i magen. Allt går rätt igenom stump rumpan. Tänk om man kunde ta över alla smörtor och sånt från de små älskade.

Peace!

+Där & + där

Alltså man måste ju unna alla mäniskor (nästan) att få äran att få barn så är det ju, men jag måste erkänna att det är lite svårt o glädjas med dom i min närhet eller runt omkring just nu. Jag är så bitter, så jag tror att de gör långnäsa bakom ryggen åt mig efter de berättat att de är gravida.
Usch jag har varit så här bitter och avundsjuk förut (efter en ogenomtänkt abort för 9 år sedan) och det är inte bra eller "hälsosamt". *gråter*   Idag är det tungt igen
Men samtidigt så vet jag att så många blivit värre drabbad än mig. Men jag hade ju tänkt så mycket, drömt så mycket om att få uppleva ett mirakel igen och nu har jag inget att ersätta dessa tankar med. Det är bara tomt liksom. Fortsätter jag såhär så vet jag att jag inte blir gravid på nytt. Hjärnan sätter liksom käppar i hjulet om man säger så. Kan jag ens bli gravid igen efter skrapningen och infektionen. Är något som verkligen skrämmer mig. Nåja. Man får väll lov att ha tillförlit till "han" däruppe.

RSS 2.0